Vacature: Makkelijke Millennial!

Vacature: Makkelijke Millennial!

maart 17, 2018 Blogs 0

Bron foto: Rivieraoggi

 

Ben jij die onverschrokken carrièretijger die niet terugdeinst van het bewateren van onze kantoorplanten? Die multi-tasker die voor een habbekrats ook wel even ongevraagd een paar uur receptie wil draaien om de personeelskosten te drukken? En uiteraard, die ‘above-and-beyond’ kandidaat die in staat is zijn eigen werkkaders te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omdat je overheidssubsidie altijd moet kunnen verantwoorden zijn wij voor een net gecreëerde baan op zoek naar een enthousiaste starter op de arbeidsmarkt. En met starter bedoelen we natuurlijk iemand met ruime werkervaring. Want ja, wij willen geen energie verspillen aan iets ordinairs als vertrouwen en het daadwerkelijk ontwikkelen van je kwaliteiten. ‘3 jaar relevante werkervaring’ wekt in ieder geval de suggestie dat we je serieus nemen, dus solliciteer gerust.

Je liefdesleven kun je bij ons op je buik schrijven want we geven je sowieso meer werk te doen dan de vermelde 40 uur per week. Gelukkig kun je je behoeftes kwijt in de mannelijke hiërarchie op het werk; ons personeel staat dag en nacht voor je klaar om je aan je ondergeschikte plek te herinneren. En vergeet de seksistische grappen niet; wij hebben jarenlang geïnvesteerd in een inclusieve zwijgcultuur onder onze medewerkers.

Ben je een meisje? Mooi! Dan geven we je nu alvast het idee dat je evenveel kan bereiken als jongens maar betalen je 40% minder als je eenmaal in een leidinggevende functie terecht komt. Jij blij dat je een mooie baan hebt, en het bestuur blij dat ze kunnen besparen. Iedereen blij!

En als het even mee zit rekken we de sollicitatieprocedure lekker uit met van die onzin dingen als het maken van filmpjes, leuke concullega dagen waarin wij zogenaamd op zoek gaan naar de beste kandidaat maar we jullie voor ons vermaak gewoon tegen elkaar uitspelen, en diepzinnige gesprekken met onze veel te dure recruiters die voor dat geld ook echt even vlieguren moeten maken. Want ja, jullie zijn met zoveel dat we hier gewoon mee weg komen.

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast? Mooi! Stuur dan een mailtje naar info@jewordthetlekkertochniet.nl en we nodigen je voor de vorm uit voor een hip skype gesprek. Want uiteindelijk wordt het die zoon van de beste vriend van onze baas.

Groetjes en wie weet tot snel!

Joey Velberg is storyteller en oprichter van de Green Communicator. Hij ondersteunt de veranderaar met een goed verhaal. Benieuwd naar wat de Green Communicator voor jou kan doen? Ga naar www.greencommunicator.nl of bel 06 22 81 31 33.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *